Δείτε βίντεο από την Ταβέρνα Θωμάς
Previous Tab Next Tab
Ταβέρνα Θωμάς 1
Ταβέρνα Θωμάς 2
Ταβέρνα Θωμάς 3
Ταβέρνα Θωμάς 4
Ταβέρνα Θωμάς 5
Ταβέρνα Θωμάς 6
Ταβέρνα Θωμάς 7
Ταβέρνα Θωμάς 8
Ταβέρνα Θωμάς 9
Ταβέρνα Θωμάς 10
Ταβέρνα Θωμάς 11
Ταβέρνα Θωμάς 12

Η Ταβέρνα

Η κουζίνα μας παρέχει καθημερινά 40 διαφορετικά πιάτα ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά, κάτι παραπάνω από 30 διαφορετικά τυριά από όλη την Ελλάδα, φυσικά η χαρά σας θα είναι την στιγμή που θα πάρετε στα χέρια σας τον κατάλογο των κρασιών. Και θυμηθείτε, ότι είμαστε στο Σκλήθρο Φλώρινας!

Όλα αυτά γιατί θέλουμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία των φίλων πελατών μας.

Αξίζει να δοκιμάσετε το κοτόπουλο σούβλας το οποίο είναι σπεσιαλιτέ κατά παράδοση από το 1970, τα Shnitzel με τις διάφορες σάλτσες που συνοδεύουν, την τηγανιά κοτόπουλου (με δύο διαφορετικά κρασιά και πιπεριές Φλωρίνης), το Ψαρονέφρι πέπερ, το κρασάτο Αγριογούρουνο, τα Σαλιγκάρια, τα Βατραχοπόδαρα και Κοκκινιστά Στρουθοκάμηλο & Ελάφι. Μην παραλείψετε να ρωτήσετε για τα πιάτα Ημέρας!

Ένα καλό γεύμα απαιτεί και ένα καλό κρασί, στη διάθεση σας θα βρείτε κάτι παραπάνω από 520 ετικέτες Ελληνικών Κρασιών και βέβαια επισκέψιμο κελάρι εντός της ταβέρνας για να επιλέξετε εάν το επιθυμείται μόνοι σας το κρασί που θα συνοδέψει το γεύμα σας.

Βρισκόμαστε 37 χρόνια στο χώρο της εστίασης αλλά δεν θα εφησυχάσουμε ποτέ ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό φαγητό παρασκευασμένο με το δικό μας αυθεντικό χαρακτήρα, πέραν του πολυσυνηθισμένου.

Από τον Οκτώβριο του 2007 η κουζίνα μας έχει πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων ISO - HACCP 22000.